Ugrás a fő tartalomra

Eladó emberi szervek az interneten

Ahogy a mondás tartja, minden eladó és minden megvásárolható. Az internetes árveréseken még emberek lelkére, szellemére vagy belső szerveire is licitálhatunk.
A mindennapos tételeken kívül időnként nagyon különös dolgokat is kínálnak eladásra. És persze mindenre akad vevő is, legyen az akármilyen bizarr dolog. Szándékosan nem tárgyat írtunk, mert a következő listában olyan árverési tételeket is találunk, amelyek megfoghatatlanok, mégis komoly összegeket fizettek értük.
Kezdjük egy aprósággal, egy levágott körömmel. Persze nem akárkinek a körméről van szó, hanem egy sorozatgyilkoséról. A legalább 5 gyilkossággal vádolt Roy Norris egy karácsonyi képeslap hátára ragasztott körömdarabja csak kevés embert hozott lázba, mert mindössze 9.99 dollárért talált gazdára.

Ennél sikeresebb volt az az úriember, aki a lelkét kínálta fel. Talán regényekből vette az ötletet, hogy milyen sokat érhet egy lélek, így nyilatkozatai szerint 1 millió dollárt szeretet volna kapni a sajátjáért. Az elmúlt év végén felkínált lelket végül senki sem vette meg, de az ötlet másoknak is meghozta az eladási kedvét, így azóta már sikeres lélek-eladás 400 dollárért.
Úgy látszik azonban, hogy a léleknél kisebb, de megfoghatóbb emberi részekre jóval nagyobb az érdeklődés.  Egy floridai férfi a máját kínálta fel szervátüétetésre. A licit rövid idő alatt majdnem elérte a 6 millió dollárt, amikor bezárták a máj árverési oldalát, mivel illegális emberi testrészek interneten keresztüli értékesítése.

Két különleges pirítós kenyeret  is próbáltak online aukción értékesíteni. Az egyik véletlenül úgy pirult meg, hogy a megsötétedett részek Jézus arcképére emlékeztettek. Az eladó egy csodaként próbálta elárverezni a kenyeret, azonban az egy dollár alatti kikiáltási árat sem adta meg érte senki.  A másik híres kenyérdarab nagyobb hasznot hozott, pedig az egy félig elfogyasztott reggeli maradéka volt. Igaz, ennél a tételnél az volt a lényeg, hogy ki hagyta ott ezt a darabot. A   Justin Timberlake harapás nyomát őrző ételre több, mint negyvenen licitáltak és végül 3154 dollárt fizetett érte új gazdája.

Bizarr árverési tételeink végére hagytuk talán az egyik leghíresebbet. 2005-ben egy 33 éves kismama árverésen értékesítette születendő gyermekének elnevezési jogát. A nagy hírverést kapott aukció megmozgatta az internetes cégek fantáziáját is, így végül 15 ezer dollárért a GoldenPalace.com online kaszinó lehetett a névadó. Az talán nem meglepő, hogy a gyermek a GoldenPalace.com keresztnevet kapta, és az ezzel a névvel feliratozott sapkában lefényképezett csecsemő fotói ez egész világon reklámozták a kaszinót.


Megjegyzések

  1. én megveszem a lelked 2 000 000 ft-ért
    diego90@citromail.hu

    VálaszTörlés
  2. én meg eladom az arcomat

    VálaszTörlés
  3. Eladom a vesémet.

    VálaszTörlés
  4. eladnám a lelkem... árban megegyezünk... Zéé

    VálaszTörlés
  5. hát a lelkemet azt én is eladnám kinek kell??

    VálaszTörlés
  6. Annyi eszetek van mint egy marék szárított lepkének!xD sok GY.P-s Gyökér xD

    VálaszTörlés
  7. igaza van az előttem szólónak! viszont, ha lehetne, tuti én is pénzt csinálnék valami szervemből legálisan persze, ha van rá mód. aki tud ilyet ide írjon- trabi000@freemail.hu

    VálaszTörlés
  8. nekemis van elado szerveim máj 5000000 ft tüdő 10000000 ft vese 3000000 ft ha valakit érdekel akkor hivjon bátran 23éves vagyok káros szenvedéjektől mentes tel:06304058793 vagy 0644406507 éjjel napal

    VálaszTörlés
  9. én is eladom bármimet mert én egy 18 éves gyerek vagyok és egészséges vagyok de sajnos most nagyon nagy szükséges lenne a pénz

    VálaszTörlés
  10. mi is eladunk vesét ki kéri ??? de csak komoly érdeklődő hívjon 06307126952

    VálaszTörlés
  11. eladom én is szerveimet akit érdekel hivjon :0670 556 78 21

    VálaszTörlés
  12. eladom én is szerveimet megegyezés szerint, nem dohányzok nem iszok 06309621358 csak komoly érdeklődő hivlyón .

    VálaszTörlés
  13. Fiatalok vagytok,mégis eladjátok a szerveteket?Nekem is nagyon kell a pénz,hogy tudjak segíteni,de mit?56 éves vagyok nem iszom nem dohányzom,tüdőmet,vagy esetleg az agyamat?,de akkor meghallok és nem látom az unokámat felnőni.Ha valaki tud okosat,hogy segíthetnék akkor írjon ide.

    VálaszTörlés
  14. ELADO EGÉSZ EMBER 18 ÉVES 10 MILLIO ÉRT

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Síelőknek indított appot a Helly Hansen

Nincs is annál jobb, mint amikor a frissen hullott hóban szelhetjük a hegyeket. A Helly Hansen ezért új applikációt fejlesztett a téli sportok szerelmeseinek. A First Track alkalmazást azoknak találták ki, akik a legelső nyomokat szeretnék rajzolni a térdig érő szűz hóba. Az új app egy hagyományos ébresztőórából és egy speciális hó jelző funkcióból áll. Ha az éjszaka hullott hó mennyisége meghaladja az előre beállított értéket, a program reggel korábban ébreszt. Így a többieket megelőzve elsőként mehetünk fel a pályára, ahol friss szűzhó fog várni. Csak annyi a dolgunk, hogy kiválasztjuk a legközelebbi síterepet, beállítjuk a hó mélységét, és hogy ettől függően hány órakor akarunk felkelni, majd nyugodtan alhatunk. A First Tracks gondoskodik róla, hogy semmiről ne maradjunk le. A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis -ban

2011 legizgalmasabb világrekordjai

A RecordSetter oldalra idén is számos érdekes és meghökkentő rekordkísérletről készült  videót küldtek be. A világ 50 országából érkezett és mozgóképes bizonyítékokkal alátámasztott rekordok száma több mint 8000 volt. Ezek közül az oldal üzemeltetői kiválogatták a tizenöt legérdekesebbet. A listában olyanok kaptak helyet, mint például a legtöbb ember felett elvégzett szaltó, a legtöbb egy kézben tartott ceruza, a harminc másodperc alatt legtöbb lenyelt borotvapenge vagy az a break táncos, aki a leghosszabb ideig, több mint 13 percig forgott megállás nélkül a fején.  A Top 15 rekord videóját itt lehet megnézni,  és ezek alapján bárki megpróbálhatja megdönteni ezeket a csúcsokat. Mielőtt azonban bárki erre szánja magát, gondoskodjon a kísérlet dokumentálásáról, mert csak így lehet elfogadtatni az esetleges új rekordot. Related articles Set your own bizarre World Record at Record Setter (lostateminor.com) How To Set A World Record: Here's What To Do (VIDEO) (huffingtonpost.com)

Netflix, Hulu és társai Magyarországról

Jónéhány olyan zenei és videó szolgáltatás van az interneten, amit hazánkból nem lehet elérni. Így azután csak szomorkodva olvashatjuk az ismertetőket, hogy milyen remek filmeket, tévésorozatokat nézhetnénk meg, illetve mekkora zenei kínálatból válogathatnánk, ha az USA-ból vagy néhány tőlünk nyugatabbra levő országból csatlakoznánk az internetre. Proxy és VPN beállításokkal ki lehet kerülni ezeknek a korlátozásoknak egy részét, azonban az ilyen megoldások meglehetősen bonyolultak és gyakran nagyon lelassítják az internetünk sebességét. A playmoTV szolgáltatás azonban rendkívül kényelmesen és mellékhatások nélkül teszi lehetővé, hogy Windows, Mac OS X, iOS, Apple TV, PS3, vagy Xbox 360 készülékkel nézzük a Netflix, Hulu Plus, Hulu, iTunes Store, Amazon Instant Video, NBC, ABC, CBS, Lifetime, FOX Soccer TV videó csatornáit, illetve válogassunk a Pandora, Spotify, Grooveshark, Last.FM hatalmas zenei kínálatából. A  playmoTV   oldalán részletes leírást kapunk, hogyan kell számítógépünket